Oslo Janitsjar

Musikalkonsert i Templet 22. oktober 2016

Musikalkonsert med Oslo Janitjsar
Musikalkonsert med Oslo Janitjsar
Kari Gjærum
Kari Gjærum
Pål Rullestad
Pål Rullestad

Kom og bli med på høstens store musikalkonsert! 

Her blir det et flott og variert program. Oslo Janitsjar har også med seg to fantastiske solister denne ettermiddagen i Kari Gjærum og Pål Rullestad. Dette blir en festaften!

Sett av datoen lørdag 22. oktober kl. 1700

Biletter får du kjøpt hos Bilettservice eller i inngangen

 

Informasjon om solistene: Kari Gjærum

Kari Gjærum

Kari Gjærum har sangpedagogisk utdannelse fra Østlandets Musikk-konservatorium og studert ved Statens operaskole. Hun har vært profesjonell artist siden 1979 og deltatt som vokalist og korist på en mengde tv-produksjoner og deltatt i flere sceneoppsetninger innen musikaler, revy og show. Hun har blant annet  medvirket 11 ganger i norsk Melodi Grand Prix - innskutt en gang som solist i 1989 - og 5 ganger i den internasjonale finalen. Kari deltok som vokalist på Oslo Janitsjars julekonsert i 2015, og vi gleder oss til å samarbeide med henne igjen. 

 

Pål Rullestad

Pål Rullestad startet sin musikalske karriere som trombonist og har sin utdannelse innen sang fra Norges musikkhøgskole. Han har en lang erfaring som dirigent og har deltatt på utallige konserter med kor, orkester og korps. Innen sang har han gjort operaroller i både inn- og utland. I 2007 var han sammen med Kjersti Evensen med på å starte At Tickle Toes` eget kor og siden 2011 har han vært dirigent for Bærumkoret. Han har siden 2003 vært ansatt på fulltid som lektor i sang og direksjon ved Foss videregående skole i Oslo. 

Oppdatert Proram blit lagt ut senere. 

 

 

   


Get Adobe Reader

 Plakat som PDF format Read file
 Program Read file