Oslo Janitsjar

Oslos eldste amatørkorps med Janitsjarbesetning

17. mai 2005
1919
1919

Dersom du er medlem i et skolekorps, kan du bli aspirant i OJ fra 1. august det året du fyller 15 år - hvis du prioriterer skolekorpset. Du kan tas opp som fullverdig medlem fra 1. august det året du fyller 16 år. Du kan også begynne tidligere dersom skolekorpset og OJ blir enige.

 

 


Hva slags korps er OJ?
Musikalsk er OJ et allsidig korps med variert musikkrepertoar. Det er ingen opptaksprøver for nye medlemmer, spillegleden står i sentrum og vi prioriterer å bli bedre sammen! Korpset har ca. 50 spillende medlemmer, og har sin opprinnelige geografiske tilknytning til Gamlebyen, Kampen, Vålerenga, Bryn og Høybråten, men har medlemmer fra hele byen og landet.

Hver sesong setter vi i felleskap musikalske mål. Vi organiserer de musikalske aktivitetene i prosjekter, noe som i praksis vil si at hvis du har initiativ eller lyst kan du være med å påvirke hva vi spiller! Eksempler på dette er ABBA konsert, gospelkonsert, Hornmusikk i hundre (gatespilling på Kampen), samarbeidskonsert mellom korps og kor med mye mer.

Sosialt er vi er en gjeng som trives og har det moro sammen. Alderen strekker seg fra 21 til 73. Vi er glade i å arrangere og delta på fester, og på fest og tur i inn- og utland har vi sangboken med. Når du blir med på din første OJ-fest så be om elgdansen!

På jakt etter et korps å spille i - vi vil gjerne spille sammen med deg!
Ser du etter et korps å spille i? Har du akkurat flyttet til byen? Har instrumentet støvet ned noen år - men spillelysten kommet tilbake?

Kom på en av Oslo Janitsjars (OJ tirsdagsøvelser på Ellingsrudåsen Skole mellom kl. 1830 og 2130 eller ta kontakt med en i styret hvis du har noen spørsmål. Vi har ingen prøvespilling men en prøveperiode på 6 mnd.  Har du ikke eget instrument finner vi en løsning på det også.

Trenger du musikk?
OJ tar gjerne spilleoppdrag på firmafester, jubileer, konferanser, jul-/sommeravslutninger. Vi stiller opp på arr. både inne og ute for bedrifter, institusjoner, idrettslag, organisasjoner og privatpersoner. Send en e-post til styret@oslojanitsjar.no
 

 

Kontaktskjema