Oslo Janitsjar

Program 17. mai 2024

17. mai


Les mer...

Spill 1. mai 2024

Tradisjonelt spill 1. mai på Kjelsås og Youngstorget


Les mer...

Latino konsert

Gled deg til en kveld fylt med latinske rytmer og god stemning. Oslo Janitsjar med dirigent Dimitris Spouras tar deg gjennom en bredt utvalg av musikk innen temaet latin. Her kan du lene deg tilbake og nyte musikken eller ta deg en liten dans på gulvet om du vil! Billetter kjøpes i døra, pris: 100,- Barn under 15år kommer inn gratis


Les mer...

Julekonsert med Rådhuskoret

Oslo janitsjar og Rådhuskoret inviterer til årets julekonsert i Paulus kirke. Velkommen til en ettermiddag fylt av stemningsfull musikk og god julestemning


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Drillutøverkurs 2024

Sted: Skatvalshallen
Overnatting: Skatval Skole
Dato: 9.-10. november 2024*
Kurspris: 1150,-
Påmeldingsfrist: 20. oktober

*Mulighet for overnatting fra fredag 8.november


Les mer...
Endring i drilldans-kategorien

NMF innfører nå standardmusikk i klassen drilldans (solo og duett).

Konkurransene i NMF er store og vi ser at vi må gjøre endinger slik at konkurransene blir mer effektive for utøvere, dommere og arrangører. Vi ønsker også å tilrettelegge for barn og ungdom slik at det skal være en trygghet å gå på gulvet. Når det er standardmusikk er det flere på gulvet samtidig og flere kan få delta. NMF innfører nå standardmusikk i klassen drilldans, slik at alle som stiller i denne klassen har samme musikk. Endringene vil ikke tre i kraft før 2025/2026-sesongen.


Les mer...
Bergenskorps vant NM skolekorps

66 skolekorps har konkurrert i NM skolekorps lørdag 22. juni. To av dem ble norgesmestre, det var naboene Midtun Skoles Musikkorps og Smørås Skolemusikk fra Bergen.


Les mer...
NM skolekorps og korpsdrill starter lørdag

Korpssesongen går mot slutten og for flere korps betyr dette finpuss på detaljer og forberedelse til NM som arrangeres 22.-23. juni. Lørdag 22. juni arrangeres NM skolekorps brass i Stavanger og NM skolekorps janitsjar i Larvik, mens NM korpsdrill går av stabelen fra lørdag til søndag på Lillehammer.


Les mer...