Oslo Janitsjar

Bli med

Har du lyst til å spille med oss?
Oslo Janitsjar(OJ) har alltid plass til nye medlemmer! Og de som begynner fortsetter! Enten du ønsker å fortsette å spille når du slutter i skolekorpset, vil begynne å spille igjen etter en kort eller lang pause, har lyst til å bytte korps eller kanskje akkurat har flyttet til Oslo er du velkommen! Vi øver på Ellingsrudåsen skole tirsdager fra kl. 1830 til 2130

 

 

 

 

Hva slags korps er Oslo Janitsjar

Musikalsk er OJ er et allsidig korps med variert musikkrepertoar. Det er ingen opptaksprøver for nye medlemmer, spillegleden står i sentrum og vi prioriterer å bli bedre sammen! Korpset har ca. 60 spillende medlemmer, og har sin opprinnelige geografiske tilknytning til Gamlebyen, Kampen, Vålerenga og Bryn, men har medlemmer fra hele byen og landet.
Etter sammenslåing med Tempo Høybråten Janitsjar har vi også mange medlemmer fra Høybråten-området.

Hver sesong setter vi i felleskap musikalske mål. Vi organiserer de musikalske aktivitetene i prosjekter, noe som i praksis vil si at hvis du har initiativ eller lyst kan du være med å påvirke hva vi spiller! Eksempler på dette er ABBA konsert, gospelkonsert, samarbeidskonsert mellom korps og kor, konkurranse (f.eks. NM i janitsjar eller korpsgalla) med mye mer.

Sosialt er vi er en gjeng som trives og har det moro sammen. Alderen strekker seg fra 21 til 75. Vi er glade i å arrangere og delta på fester, og på fest og tur i inn- og utland har vi sangboken med. Når du blir med på din første OJ-fest så be om elgdansen!


På jakt etter et korps å spille i - vi vil gjerne spille sammen med deg!
Ser du etter et korps å spille i? Har du akkurat flyttet til byen? Har instrumentet støvet ned noen år - men spillelysten kommet tilbake?

Kom på en av Oslo Janitsjar sine tirsdagsøvelser på Ellingsrudåsen Skole mellom kl. 1830 -2130 eller ta kontakt med en i styret hvis du har noen spørsmål. Vi har ingen prøvespilling men en prøveperioe på 6 mnd.  Har du ikke eget instrument finner vi en løsning på det også.Dersom du er medlem i et skolekorps, kan du bli aspirant i OJ fra 1. august det året du fyller 15 år - hvis du prioriterer skolekorpset. Du kan tas opp som fullverdig medlem fra 1. august det året du fyller 16 år. Du kan også begynne tidligere dersom skolekorpset og OJ blir enige.

Du kan også ta direkte kontakt med Eva i rekrutteringskomiteen på tlf. 980 08 680