Oslo Janitsjar
Oslo Janitsjar
 • Julekonsert med Oslo Janitsjar og Chorus Mixtus    • Velkommen    • Om oss    • Aktiviteter    • Tidligere aktiviteter    • Galleri    • Booking    • Medlemssider    • Oslo Janitsjar 100 år!      • Hjem  

 

 

   Tidligere aktiviteter
    - Sverre Andersen
    - Vennskapskonsert
    - Rottweil 2011
    - 1 Mai 2011
    - 17 Mai 2011
    - Bollywood 2011
    - Korpsgalla 2011
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 




Sverre Andersen
 
 

En stol er tom på bakerste rekke i Oslo Janitsjarkorps, etter at vår leder, Sverre Andersen, tapte kampen mot kreften den 8. januar. Han ble bare 43 år gammel. Sverre har vært medlem i Oslo Janitsjarkorps i mer enn tjue år, og har i flere perioder hatt roller i styret. Han overtok som leder i mars 2010 og fikk da raskt tilnavnet ”O store sjef” , både på grunn av sin synlighet i terrenget og sin evne til å skjære igjennom diskusjoner og ta de beslutningene som trengtes.
Sverre var tubaist helt fra første stund i Tveita skoles musikkorps, og han hadde en fysikk som egnet seg godt for det. Som voksen tubaist var han særdeles utholdende, og sørget for at resten av korpset også holdt ut når marsjen ble lang og bakken bratt.
Et korps er ikke bare musikk og marsjering, det er også en sosial arena, og Sverre var med der det skjedde. Han bidro alltid til at stemningen ble høy og folk trivdes. I tubagruppa ble trivselen så høy at det ble kjæresteforhold og samboerskap. Et tubapar har større utfordringer enn mange andre korpsfolk, med transport og oppbevaring av TO tubaer og TO sousafoner ... Men Sverre og Inger Heidi stilte opp på turer og arrangementer med stor bagasje og mye godt humør.
Sverre var den typen som alltid tok i et tak, og gjerne stilte opp når noen behøvde det. Han var en trofast og lojal medspiller som alltid var med. Selv om han kunne være uenig i korpsets beslutninger , stilte han lojalt opp når avgjørelsen var tatt. Alltid. Vi kunne stole på Sverre, og han var en veldig hyggelig og real kamerat som hadde stort engasjement for Oslo Janitsjarkorps og menneskene der.
Den solide tubarekka i Oslo Janitsjarkorps har med ett blitt veldig redusert. Inger Heidi har mistet sin kjæreste. Korpset har mistet sin leder. Vi har alle mistet en god venn og medspiller. Sverre Andersen er dypt savnet. Vi lyser fred over hans minne.

På vegne av vennene i Oslo Janitsjarkorps, Steinar Vik, nestleder.

 

 

Adresse: Oslo Janitsjar, Postboks 73 Ellingsrud 1006 Oslo